Voimassa 10.5.2020 alkaen

Tilaaminen ja maksaminen

1. Tuotteet tilataan verkkokaupasta painamalla "kuvaketta" OSTOSKORIIN

2. Siirry KASSALLE -> Tarkista ostokset ->Siirry kassalle

3. Täytyä yhteystietosi ja varmista että ne ovat oikein, tarkat osoitteet ja puhelinnumero, johon tiedotamme toimituksesta. Paina lopuksi JATKA

4. Valitse toimitustavaksi "ilmainen toimitus kotiin" ja jätä purkupaikasta tai toivotusta toimitusajasta lisätietoja. Paina JATKA.

5. Tutustu ja rastita tilaus-ja toimitusehdot. Paina TILAA.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

6. Valitse maksutapa (verkkomaksu, lasku, luottokortti, jne) ja suorita maksu valitsemallasi tavalla, muista siirtyä verkkopankista takaisin verkkokauppaan, ettei tilaus jää kesken (yleensä pankki siirtää automaattisesti takaisin, ellet sulje rastista pankkia)

Maksupalvelun
 tarjoaa: Checkout Finland Oy. Checkout on sinulle turvallinen 
maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. 
Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja 
Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. lue lisää maksuehdoista tästä 

Hyvääksytyn maksun jälkeen voit ladata/tulostaa kuitin kohdasta TILAUKSEN KUITTI.

Meiltä voit tilata myös perinteisesti soittamalla 040-416 4753. Älä jätä tilausta tekstiviestillä, sähköpostilla tai vastaajaviestillä. Koska silloin tilaus voi epähuomiossa jäädä kirjaamatta. Maksutapoina käy käteinen ja useat pankki-ja luottokortit. Jälkilaskutusta emme käytä.

Toimitusaika-ja tapa ja noutaminen itse

Toimitamme puut aina mahdollisimman pian, viimeistään kahden viikon (14vrk) kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme toimitusajan etukäteen tekstiviestillä, pyrimme tiedottamaan siitä edellisenä päivänä tai heti kun se varmistuu. Toimituksia tehdään tarvittaessa 7 päivänä viikossa 7-20 välisenä aikana. Toimitus ei edellytä vastaanottajan paikallaoloa, poislukien toimituksen yhteydessä käteis- ja korttimaksuilla maksaessa.

Toimitamme puut kuorma-autotien päähän. Asiakas vastaa että toimituspaikkaan pääsee esteettä kuorma-autolla, joka vaatii vähintään 3 metriä leveän vapaan väylän.

Toimitusalueet

Eri toimitusalueista on kerrottu aluesivuilla. Toimitusalueet;

Pirkanmaa; Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Nokia, Orivesi, Juupajoki, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Keuruu, Ruovesi, Pälkäne, Akaa, Valkeakoski

(Sastamala, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Parkano, Punkalaidun, Vesilahti, Jämsä, Virrat, Urjala +20€/toimitus)

Pääkaupunkiseutu; Helsinki, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Espoo, Kauniainen, (Vihti, Hyvinkää ja Kirkkonummi +20€/toimitus).

Asiakas vastaa, että toimitusosoite on näiden toimitusalueiden alueella. Toimitusalueiden ulkopuolelle virheellisesti tilatuista ja maksetuista tilauksista palautamme tilauksen loppusumman, vähennettynä rahaliikennekuluilla.

Pantilliset säkit

Säkkituotteita on verkkokaupassa pantittomia (vaihtosäkki) ja pantillisia. Jos olet tilannut meiltä pantillisen säkin ja se palautuu uuden tilauksen yhteydessä, voit tilata ns. vaihtosäkin jolloin et maksa panttia toiseen kertaan. Pantillisien säkkien käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty ja ne on suojattava sateelta ja auringonvalolta. Pelkkien pantillisten säkkien palautus sovittava erikseen asiakaspalvelun kanssa.

Vaihto- ja palautusehdot ja muut ehdot

Polttopuukauppa.com toimittamista puista on tehtävä asiakaspalveluun reklamaatio tuotteen puutteesta tai virheestä välittömästi tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteilla on 2 viikon vaihto-ja palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuskuluista. Palautettavat tuotteet ja pantilliset säkit on oltava samassa kunnossa kuin toimitettaessa.

Polttopuukauppa.com vastaa vahingoista, jotka kuuluvat vastuuvakuutuksen piiriin ja vakuutuksenantajan on hyväksyttävä kyseinen korvaus. Polttopuukauppa.com ei vastaa välillisistä vahingoista.

Polttopuukauppa.com pidättää oikeuden muutoksiin.