polttopuut pirkanmaa

Helppoa! Tilaa puut nettikaupasta, valittavana laaja maksutapavalikoima (myös lasku) ja toimitamme puut sovittuun paikkaan - ilman vastaanottajaakin!  

Tilauksen voit tehdä nettikaupassa tai sähköpostilla. Nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja (myös lasku), sen kautta maksetut tilaukset toimitetaan myös ilman vastaanottajan paikallaoloa sovittuun paikkaan. Voit tilauksen lisätietoihin tarkentaa purkupaikan tiedot. Merkiksi purkupaikasta on hyvä jättää esimerkiksi pressu.

Maksu käteisellä tai kortilla onnistuu toimituksen yhteydessä. Tämä luonnollisesti edellyttää vastaanottajan paikallaoloa. 

Toimitusajasta tulee aina tieto tekstiviestillä viimeistään edellisenä päivänä, jossa on arvio purkuajasta parin tunnin tarkkuudella.

Pantilliset tuotteet

Säkeistä ja rullakoista perimme pantin, koska ne on tarkoitettu kierrätettäviksi uudelleen käyttöön. Ensimmäisellä kerralla tilataan pantillinen tuote ja seuraavilla kerroilla vaihtotuote, jolloin tyhjä säkki/rullakko vaihtuu täyteen ja panttia ei mene uudelleen. 

TOIMITUSALUEET PIRKANMAALLA:

TAMPERE, YLÖJÄRVI, PIRKKALA, LEMPÄÄLÄ, KANGASALA, NOKIA, ORIVESI, JUUPAJOKI, KUHMOINEN, MÄNTTÄ-VILPPULA, KEURUU, RUOVESI, PÄLKÄNE, AKAA SEKÄ VALKEAKOSKI (ilmainen toimitus)

(SASTAMALA, HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, KIHNIÖ, PARKANO, PUNKALAIDUN, VESILAHTI, JÄMSÄ, VIRRAT, URJALA (+20€/Toimitus) Valitse tuote: lisärahtimaksu myös ostoskoriisi

Asiakaspalvelu  myynti@polttopuukauppa.com

1.9.2020

Tuotteita yhteensä 7 kpl.

Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet