polttopuut pirkanmaa

Helppoa! Tilaa puut nettikaupasta, valittavana laaja maksutapavalikoima (myös lasku) ja toimitamme puut sovittuun paikkaan - ilman vastaanottajaakin!  

Tilauksen voit tehdä nettikaupassa tai soittamalla. Nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja (myös lasku), sen kautta maksetut tilaukset toimitetaan myös ilman vastaanottajan paikallaoloa sovittuun paikkaan. Voit tilauksen lisätietoihin tarkentaa purkupaikan tiedot. Merkiksi purkupaikasta on hyvä jättää esimerkiksi pressu.

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse ja maksu käteisellä tai kortilla onnistuu toimituksen yhteydessä. Tämä luonnollisesti edellyttää vastaanottajan paikallaoloa. 

Toimitusajasta tulee aina tieto tekstiviestillä viimeistään edellisenä päivänä, jossa on arvio purkuajasta parin tunnin tarkkuudella.

KORONA tilanteen vuoksi tulee välttää lähikontakteja. 

Siksi toimitamme puut mielellään ennakkoon maksetusti ja ohjeistettuun paikkaan ilman lähikontaktia taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

Pantilliset tuotteet

Säkeistä ja rullakoista perimme pantin, koska ne on tarkoitettu kierrätettäviksi uudelleen käyttöön. Ensimmäisellä kerralla tilataan pantillinen tuote ja seuraavilla kerroilla vaihtotuote, jolloin tyhjä säkki/rullakko vaihtuu täyteen ja panttia ei mene uudelleen. 

TOIMITUSALUEET PIRKANMAALLA:

TAMPERE, YLÖJÄRVI, PIRKKALA, LEMPÄÄLÄ, KANGASALA, NOKIA, ORIVESI, JUUPAJOKI, KUHMOINEN, MÄNTTÄ-VILPPULA, KEURUU, RUOVESI, PÄLKÄNE, AKAA SEKÄ VALKEAKOSKI (ilmainen toimitus)

(SASTAMALA, HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, KIHNIÖ, PARKANO, PUNKALAIDUN, VESILAHTI, JÄMSÄ, VIRRAT, URJALA (+20€/Toimitus) Valitse tuote: lisärahtimaksu myös ostoskoriisi

Asiakaspalvelu 040-416 4753/ myynti@polttopuukauppa.com

19.5.2020

Tuotteita yhteensä 18 kpl.

Näytetään 1-18 yht. 18 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet