Polttopuut pääkaupunkiseutu

Helppoa! Tilaa puut nettikaupasta, valittavana laaja maksutapavalikoima (myös lasku) ja toimitamme puut sovittuun paikkaan - ilman vastaanottajaakin!  

Tilauksen voit tehdä nettikaupassa tai soittamalla. Nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja (myös lasku), sen kautta maksetut tilaukset toimitetaan myös ilman vastaanottajan paikallaoloa sovittuun paikkaan. Voit tilauksen lisätietoihin tarkentaa purkupaikan tiedot. Merkiksi purkupaikasta on hyvä jättää esimerkiksi pressu.

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse ja maksu käteisellä tai kortilla onnistuu toimituksen yhteydessä. Tämä luonnollisesti edellyttää vastaanottajan paikallaoloa.

Asiakaspalvelu 040-416 4753/ myynti@polttopuukauppa.com

Toimitusajasta tulee aina tieto tekstiviestillä viimeistään edellisenä päivänä, jossa on arvio purkuajasta parin tunnin tarkkuudella.

Pantilliset tuotteet

Säkeistä ja rullakoista perimme pantin, koska ne on tarkoitettu kierrätettäviksi uudelleen käyttöön. Ensimmäisellä kerralla tilataan pantillinen tuote ja seuraavilla kerroilla vaihtotuote, jolloin tyhjä säkki/rullakko vaihtuu täyteen ja panttia ei mene uudelleen. 

Asiakaspalvelu 040-416 4753

18.6.2020

Tuotteita yhteensä 21 kpl.

Näytetään 1-21 yht. 21 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet